Volg het spoor van ikigai
nu ook on tour!
Schrijven over ikigai is super, erover vertellen is minstens zo fijn!
Naast de microfoon en de pen is het podium een belangrijk medium om mijn eigen ikigai in de wereld te zetten. Infospireren en tegelijk zelf ontzettend veel bijleren van de live reacties en bedenkingen van het publiek. Heel bijzonder.

'In het spoor van ikigai' is een interactieve lezing in woord, beeld en muziek. Een inspirerend reisverhaal naar wat echt telt in het leven. Warm, kwetsbaar, kritisch, grappig. Aan de hand van ideeën, verhalen en geluidsfragmenten uit het boek neem ik je mee naar het Griekse eiland Ikaria, het eiland waar mensen vergeten te sterven. En nog belangrijker: waar ze niet vergeten te leven.
De lezing 'In het spoor van ikigai' vertelt mijn persoonlijke zoektocht naar wat echt telt en mijn kennismaking met de zin en onzin van 'ikigai'. Doorheen de lezing hoor je echo's over het onderwerp van filosofen, dichters en levenskunstenaars - oa Dirk De Wachter, Leo Bormans, Alicja Gescinska, Johan Braeckman, Stef Bos - en flarden muziek en poëzie. Een totaalervaring die je blik scherper moet stellen op wat echt telt in je leven en die je een reden geeft om voor op te staan.

Als je wil maak ik graag een lezing op maat voor een specifiek doelpubliek (ondernemers, woon-zorgcentrum, scholen, hulpverleners, …)
Neem gerust contact met me op om een lezing te boeken of voor meer info. christinavangeel@ginsonic.be.